Kakhi Jordania eist investeringen terug

DEN BOSCH – De soap rondom de beoogde overname van FC Den Bosch is nog lang niet ten einde. Gisteravond werd duidelijk dat Kakhi Jordania definitief niet de aandelen van de eerste divisionist mag overnemen. De jonge ondernemer uit Georgië, die de eigenaar van Den Bosch zou moeten worden, sleept de club nu voor de rechter. Hij eist zijn investeringen terug.

Zie ook: Definitief nee voor overname FC Den Bosch (18-07-’19)

Jordania wil beslag laten leggen op gelden en/of goederen van FC Den Bosch, om zo een gedeelte van zijn investeringen in de club terug te krijgen. Tijdens de zitting, die woensdag plaatsvindt in de rechtbank, mag Jordania zijn exacte bedoelingen uitleggen.

Foto: Henk van Esch

Dit bericht is geplaatst in FC Den Bosch. Bookmark de permalink.

Geef een reactie