Streep door reünie Concordia SVD

DEN BOSCH – Ook door 5 oktober, de tweede datum die werd gepland voor een nieuwe Concordia-reünie, is een streep gezet. De feestavond voor de voormalig leden van de Bossche amateurvoetbalclub trok opnieuw dusdanig weinig geïnteresseerden dat de organisatoren hun verwoede pogingen met pijn in het hart moeten staken.

Twee maanden geleden werd al duidelijk dat de op 1 juni geplande reünie niet kon doorgaan wegens een gebrek aan animo. Dit keer is dat weer de reden voor het afgelasten van de avond. “We hadden slechts 75 aanmeldingen. Ver beneden onze doelstelling om er nogmaals een knalfeest van te maken”, vertelt Simon Sarphatie. “Op dat aantal zaten we ook al bijna toen we het uitstelden naar oktober.”

In 2015, toen er voor het eerst een reünie werd georganiseerd, kwamen er nog 240 oud-clubgenoten bijeen op sportpark De Schutskamp. “Het was onze bedoeling om dat feest te overtreffen”, aldus Sarphatie. “We hebben van alles geprobeerd, maar helaas krijgen we het niet van de grond. Misschien vindt men wel teveel andere dingen leuker dan een reünie. Iedereen die je sprak was enthousiast, maar van opgeven was geen sprake.”

Jubileumjaar
Negentig jaar geleden werd Concordia SVD (in 1997, samen met Hertogstad, opgegaan in CHC) opgericht. Het jubileumjaar was de reden om nog één keer uit te pakken met een grootse reünie. Zover komt het echter niet.

Dit bericht is geplaatst in Overig. Bookmark de permalink.

Geef een reactie