Twee nieuwe aanwinsten voor FC Den Bosch

DEN BOSCH – Een hele tijd was het stil rondom FC Den Bosch, maar de laatste dagen is de club continu in het nieuws. Na de perikelen rondom de (afgewezen) overname door Kakhi Jordania en diens besluit om het bestuur voor de rechter te slepen, is het dit keer gelukkig eens een positief bericht. FC versterkt zich namelijk met twee nieuwe aanvallers.

Jizz Hornkamp is de eerste aanwinst. De 21-jarige spits, die opvallend genoeg veelal als rechtsback minuten maakte in de eredivisie, komt over van SC Heerenveen. De Noord-Hollander speelde eerder in de jeugd van AZ en Ajax en kwam afgelopen seizoen tot 18 wedstrijden in het eerste elftal van Heerenveen. Daarin wist hij tweemaal te scoren. In de jeugd- en beloftencompetitie produceerde hij een veelvoud van dat aantal doelpunten. Den Bosch moet een onbekende transfersom voor hem betalen.

De tweede nieuweling wordt Ryan Trotman, een 20-jarige buitenspeler van FC Twente. De geboren Enschedeƫr, wiens ouders afkomstig zijn van Barbados, maakte zijn debuut in de Twentse hoofdmacht, maar speelde er veelal in het beloftenteam.

Dit bericht is geplaatst in FC Den Bosch. Bookmark de permalink.

Geef een reactie