‘Voor leuke kantineavonden en betrokkenheid’

NIEUWKUIJK – Nu de competitie-indeling bekend is, is definitief duidelijk dat er ook komend seizoen wordt gestreden om de Willy Naessens Derby Cup. Aangezien met Haarsteeg, Nieuwkuijk, RKDVC en Vlijmense Boys opnieuw vier clubs uit de gemeente Heusden in dezelfde competitie spelen, zet het bedrijf de ingezette weg graag voort.

Suzan Dorgelo, die het project namens Naessens co├Ârdineert, kijkt met veel plezier terug op het afgelopen seizoen. “Het was een enorm spannende 3e klasse C. ‘Onze’ clubs hebben allemaal flink gestreden, zowel voor promotie als het voorkomen van degradatie. Als organisatie van de Derby Cup vinden wij het natuurlijk super dat ze volgend seizoen weer bij elkaar in de competitie zitten en er dus wederom een Naessens Cup kan plaatsvinden.”

De doelstelling van de cup, waarbij de uitslagen van de onderlinge competitiewedstrijden in een aparte ranglijst worden bijgehouden, zal niet veranderen: “Hopelijk draagt ons initiatief bij aan een gezellig en sportief potje voetbal, leuke kantineavonden met goede inkomsten voor de clubs, maar belangrijker nog: betrokkenheid binnen de verschillende vereniging om er weer een fantastisch voetbalseizoen van te maken. Wij hebben er in ieder geval weer zin in”, besluit Dorgelo.

Afgelopen seizoen was Nieuwkuijk de winnaar van de Derby Cup. Het jaar daarvoor, tijdens de eerste editie, ging RKDVC met de eerste plaats aan de haal.

Dit bericht is geplaatst in Overig. Bookmark de permalink.

Geef een reactie