Toernooi bij OJC met ASWH, Veen en UNA

ROSMALEN – OJC Rosmalen start deze voorbereiding met een ‘preseason toernooi’ waaraan, naast het eigen eerste elftal, kersvers tweede divisionist ASWH, zaterdaghoofdklasser Achilles Veen en derde divisionist UNA deelnemen. Op donderdag 8 en zaterdag 10 augustus spelen alle ploegen een oefenwedstrijd met een extra tintje op De Groote Wielen.

Het eerste voorbereidingstoernooi van OJC wordt georganiseerd op initiatief van Robbin Bouten. “Ik liep er al wat langer mee rond een toernooi te organiseren dat vergelijkbaar is met het voormalige Amsterdam Tournament”, legt hij uit. “Op donderdagavond spelen de teams direct een plaatsingswedstrijd, zeg maar de halve finale, waarna op zondag om respectievelijk de derde en eerste plaats wordt gevoetbald.”

ASWH is gekoppeld aan UNA en OJC Rosmalen treft Achilles Veen. “Zij spelen tegelijkertijd, allebei om 20.00 uur, op twee kunstgrasvelden naast elkaar. Voor bezoekers, die gratis kunnen komen kijken, is het dus mogelijk beide wedstrijden in de gaten te houden.” De winnaars spelen op zaterdag om 16.00 uur, op het hoofdveld, de finale van het toernooi. Daaraan voorafgaand spelen de verliezers om 14.00 uur de ‘kleine’ finale.

Foto: Jan Verhoeven
Dit bericht is geplaatst in OJC Rosmalen. Bookmark de permalink.

Geef een reactie