Rosmalense jeugdspeler tekent bij PSV

ROSMALEN – Jeremy Antonisse zette vandaag, in bijzijn van familie en vrienden, zijn krabbel onder zijn eerste profcontract. De Rosmalense aanvaller, nog maar 17 jaar oud, tekende tot 2022 bij PSV. Hij speelt al nagenoeg zijn hele voetballeven in het Eindhovense rood-wit-zwart en hoopt op korte termijn in het eerste elftal te debuteren.

Al op jonge leeftijd werd Antonisse door PSV opgepikt bij OJC Rosmalen. Aankomend seizoen maakt hij deel uit van PSV JO19. Op de clubsite zegt hij zich inmiddels helemaal thuis te voelen op de plek waar hij als F’je instroomde: “De club zit diep in mijn hart, ik ben blij dat ik mijn contract heb mogen tekenen.”

Antonisse noemt Memphis Depay als zijn favoriete PSV-speler en kijkt ook naar hem op: “Wat hij allemaal heeft meegemaakt om te staan waar hij nu staat, hoe hard hij heeft gewerkt, dat vind ik gewoon echt mooi.” Daarnaast is hij ook net zo ambitieus als Memphis en wil hij snel zijn debuut maken in het Philips Stadion. “Dit jaar nog.”

Foto’s: website PSV.
Dit bericht is geplaatst in OJC Rosmalen, Overig. Bookmark de permalink.

Geef een reactie