Nulander nieuwe koploper topscorerslijst

DEN BOSCH – Zijn eerlijke broer (en trainer) Fatah heeft ervoor gezorgd dat Mounir Hadouir niet langer de leider is van ons topscorersklassement. De jongste Hadouir maakte volgens hem namelijk ‘pas’ 3 en niet 4 goals, zoals wij in onze telling van vorige week vermeldden. De nieuwe koploper is daardoor – helemaal alleen – Teun van der Donk van Nulandia!

Van der Donk scoorde zondag twee keer tegen OSC’45 en zorgde mede voor de 0-3 overwinning van de nog zonder puntenverlies zijnde koploper van de 4e klasse F. Hij is met die treffers niet alleen de nieuwe nummer 1 van de regionale topscorerslijst, maar bovendien de enige speler die nog elke competitiewedstrijd het net vond.

CHC werd ook afgelopen weekend weer geholpen door een eigen doelpunt. In totaal ‘maakte’ de ploeg er inmiddels al vier in de eerste drie competitiewedstrijden. Vermeldenswaardig zijn deze week ook de vier doelpunten van Clint van Creij. De Rosmalenaar gaat ook dit seizoen door met wat hij al enkele jaren aan de lopende band doet: scoren voor Maaskantse Boys. Helaas voor hem valt MKB net buiten de (immer discutabele) grens die wij hebben getrokken rondom de Bossche voetbalregio.

Bekijk onderstaand de top van het regionale topscorersklassement.
Klik verder om op onze Topscorers-pagina de volledige lijst te zien.

Topscorers per 07-10      
Teun van der Donk Nulandia 4 + 2
Niels Nagtzaam BLC 3  
Mounir Hadouir CHC 3  
Alexander Laukart FC Den Bosch 3 + 1
Danny Verbeek FC Den Bosch 3  
Mathieu Schellekens Haarsteeg 3  
Joep van der Heijden Hedel 3  
Leon Brok Hedel 3 + 2
Kevin Schreuder Jan van Arckel 3  
Günther van Meurs Maliskamp 3  
Max Raijmakers Nieuwkuijk 3  
Mahir Nuradin OSC ’45 3  

Kijk op onze speciale Topscorers-pagina voor een compleet overzicht van álle doelpuntenmakers van de clubs binnen de regio die wij volgen in seizoen 2019-2020.

Dit bericht is geplaatst in Topscorers. Bookmark de permalink.

Geef een reactie