Ook dit seizoen weer GDS 073 Cup in zaal

ROSMALEN – Na de succesvolle eerste editie, die vorig jaar winterstop werd georganiseerd, komt er ook in de absolute slotfase van dít kalenderjaar weer een GDS 073 Cup. De eerste amateurclubs uit de regio hebben zich al aangemeld voor het prestigieuze zaalvoetbaltoernooi, dat opnieuw plaats zal vinden in sporthal De Hazelaar te Rosmalen.

Hoewel de uitnodigingen nog maar net de deur uit zijn, zijn de eerste inschrijvingen al een feit, zo laat de organisatie weten. Onder meer Real Lunet, dat zich ieder jaar tot de favorieten mag rekenen, regerend winnaar TGG en clubs als Wilhelmina, OSC’45, Emplina, Hedel, Nulandia en Maliskamp staan al genoteerd op de deelnemerslijst.

De GDS 073 Cup, waaraan vorig jaar 16 regioclubs deelnamen, vindt dit keer plaats op zaterdag 28, zondag 29 en maandag 30 december. Na twee pouleavonden volgen op de slotdag de kwart- en halve finales, met aansluitend uiteraard de grote finale.

Dit bericht is geplaatst in 073 Cup. Bookmark de permalink.

Geef een reactie