Duveltje uit het doosje scoort 4 keer

DEN BOSCH – Opnieuw gaat een Hadouir (mede) aan kop in ons regionale topscorersklassement. Mounir maakte er voor CHC eentje tegen DSC en komt daarmee, net als Max Raymakers, op 8 doelpunten. Martin de Laat doet ook weer van zich spreken. De spits van Zwaluw was twee keer trefzeker tegen TGG en nadert met 7 goals de koplopers.

Opvallend is deze week met name de opmars van Luuk Wolfs, die als een duveltje uit een doosje bovenin de ranglijst is verschenen. De speler van Essche Boys, dat zich net op het randje van ons volggebied bevindt, schoot maar liefst 4 keer raak tegen de Heusden Herpt Combinatie (HHC’09) en is daarmee de topscorer van de week.

Niemand kwam ook maar in de buurt van het aantal waarvoor Wolfs tekende. Naast De Laat wisten nog wel drie spelers twee keer te scoren; Jesse van Homelen van Boxtel, Younes Hadouir (CHC) en met Julio van Ginkel zowaar nóg een speler van Essche Boys.

Bekijk onderstaand de top van het regionale topscorersklassement.
Klik verder om op onze Topscorers-pagina de volledige lijst te zien.

Topscorers per 4-11
Mounir Hadouir CHC 8 + 1
Max Raymakers Nieuwkuijk 8
Martin de Laat Zwaluw VFC 7 + 2
Luuk Wolfs Essche Boys 6 + 4
Günther van Meurs Maliskamp 6
Geert Korsten Nulandia 6

Kijk op onze speciale Topscorers-pagina voor een compleet overzicht van álle doelpuntenmakers van de clubs binnen de regio die wij volgen in seizoen 2019-2020.

Foto: Jean-Marc van der Els

Geef een reactie