Henry van Wanrooij verlengt bij Avanti’31

SCHIJNDEL – Het bestuur van Avanti’31 en hoofdtrainer Henry van Wanrooij zijn overeengekomen het lopende contract met een jaar te verlengen. Van Wanrooij zal dus ook in seizoen 2020-2021 de voetbaltechnische leiding hebben bij de Schijndelse derdeklasser. Het wordt dan zijn vierde seizoen in dienst van Avanti.

“De club geeft me wekelijks veel energie en plezier. De organisatie rondom de selectie is uitstekend en de trainingsopkomst is goed met gemotiveerde, leergierige spelers”, reageert Van Wanrooij, die zijn wens om het contract te verlengen tot zijn blijdschap ingewilligd zag. De samenwerking met staf en TC is volgens de oefenmeester ‘super’. “Verder voel ik in de vereniging, waar heel veel vrijwilligers lopen die hun stinkende best doen, en van mijn selectie een brede waardering. Dit alles heeft mij doen besluiten om ook volgend seizoen trainer te willen zijn van Avanti’31.”

De resultaten vallen dit seizoen tegen, maar dat kan Van Wanrooij tegenover 073voetbal wel verklaren. “We kampen met best wel wat blessures. Daarnaast zijn er verschillende talentvolle A-spelers die nu al flinke stappen hebben gemaakt, maar we moeten ook nog aan elkaar wennen. Veel wisselingen in het team is nooit fijn. Maar we hebben er het volste vertrouwen in dat de punten gaan komen”, aldus de 55-jarige Schijndelnaar.

Geef een reactie