BMC schroeft doelstelling nog niet bij

BERLICUM – Met een 0-3 nederlaag tegen Excellent uit Oploo ging BMC afgelopen zondag al voor de vijfde keer naar de kleedkamer zonder een resultaat te hebben geboekt. Met slechts 4 punten uit de eerste 7 competitiewedstrijden zijn de Berlicummers de rode lantaarndragers. Toch is de doelstelling nog niet bijgeschroefd, zo vertelt Max Forman.

Nee, de verwachtingen kunnen door BMC vooralsnog niet worden waargemaakt. De laatste drie duels zeggen veel: drie keer verloren, 0 doelpunten voor en 9 goals tegen. Forman is de eerste die toe wil geven dat het in de 3e klasse D nog niet zo best gaat dit seizoen. “We kampen met teveel blessureleed en wisselingen binnen het team. Daardoor moeten we wekelijks met andere jongens spelen en dat is gewoon moeilijk.”

BMC wilde, na respectievelijk een derde en vierde plaats in de afgelopen twee seizoenen, een gooi gaan doen naar promotie, maar die aspiraties lijken de vriezer in te kunnen. Toch houdt Forman nog altijd hoop: “De doelstelling is nog steeds bovenin te eindigen. Misschien lukt het wel een periode of iets dergelijks te pakken, dat zou mooi zijn.”

Vechten
Dat het dan anders zal moeten dan de afgelopen weken, zoveel is ook de 28-jarige schoenmaker wel zeker: “Het mag duidelijk zijn dat we nu moeten vechten voor elk punt met de groep die we hebben. Het is zuur dat op het moment alles tegen zit. Dat komt voornamelijk door de vele mutaties. Maar nogmaals: we moeten het met z’n allen doen en vechten, dan komen de punten wel.”

Foto: Mary Klerkx
Dit bericht is geplaatst in BMC. Bookmark de permalink.

Geef een reactie