Huisman: vijf spelers op andere positie

DEN BOSCH – Met een beetje geluk (en door allereerst zelf te winnen van NOAD’32) kan BLC zaterdag de kroon op het werk van de afgelopen weken zetten. De ploeg van hoofdtrainer John Huisman maakt na de prima openingsfase van het seizoen een hele goede kans op de eerste periodetitel. “Het wordt lastig, maar we hebben een goede team staan.”

BLC gaat op bezoek in Wijk en Aalburg, bij de club waar Bosschenaar Rob van Loon de scepter zwaait, en weet dat bij een overwinning de kans op de periode van de 3e klasse D groot is. “Maar wij weten ook dat NOAD de laatste drie wedstrijden heeft gewonnen, met een doelsaldo van 13 voor een 1 tegen”, reageert Huisman. “En we zijn ook afhankelijk van ONI. Die hebben een wedstrijd minder gespeeld en staan drie punten achter ons.”

Het zal lastig worden, denkt de nestor. “Maar zeker niet onmogelijk. We hebben op dit moment een goed team staan. Ze willen voor elkaar werken. We gaan er zaterdag voor en dan zien we na de wedstrijden wel hoe we ervoor staan.”

Jonge aanwas
Waar het vorig jaar moeizaam ging, valt dit seizoen alles op z’n plek op sportpark De Meerendonk. “Er zijn wat oudere spelers gestopt en daarvoor hebben we jonge aanwas gekregen”, maakt Huisman duidelijk. “Twee spelers kwamen door vanuit de jeugd, een jongen kwam van het tweede zondagteam en eentje is er van het tweede zaterdagteam bij de selectie gekomen. Daarnaast heb ik in het team vijf spelers op een andere positie gezet. Er staat op dit moment een team dat ervoor gaat.”

Dit bericht is geplaatst in BLC. Bookmark de permalink.

Geef een reactie