Zeven kanshebbers periodetitel in 3C

DEN BOSCH – Zo spannend als op dit moment is de 3e klasse C, die we gezien het grote aantal regioploegen toch wel ‘onze competitie’ mogen noemen, al een tijdje niet meer geweest. Met voor het gros van de teams nog maar een speelronde voor de boeg zijn er nog zeven clubs in de race voor de eerste periodetitel. Wie gaat er mee aan de haal?

De rol van Haarsteeg lijkt nog slechts theoretisch. Zwaluw VFC en Vlijmense Boys maken alleen nog kans als ze zelf winnen én alle teams met minder verliespunten in de fout gaan. CHC lijkt daarentegen de grootste kanshebber. Wanneer zij bij laagvlieger Baardwijk weten te winnen, moet het (op doelsaldo) héél raar lopen wil de eerste prijs van het seizoen nog uit hun handen gerukt worden.

Outsiders zijn echter FC Engelen (dat Trinitas ontvangt) en Nieuwkuijk en DVG, die allebei drie punten achter staan op koplopers CHC en Engelen. Zij hebben allebei nog een wedstrijd tegoed, spelen volgende week dat inhaalduel tégen elkaar en een van beide ploegen zou dus nog op gelijke hoogte kunnen komen. Kortom; het volledige linkerrijtje is nog in de race. Des te meer reden om uit te kijken naar de uitslagen van de 3e klasse C. Wordt zondag rond half 5 vervolgd…

Foto: Joep von Berg
Dit bericht is geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink.

Geef een reactie