Rentree en debutanten bij vierde Meierij Cup

SINT MICHIELSGESTEL – Vrijdagavond werd, na afloop van de zaalvoetbalwedstrijd ZVS/Bodemflex – ZVV Eindhoven (8-5), geloot voor de vierde editie van de Meierij Cup. Die vindt plaats rondom de kerstdagen. Onder de twintig (heren)teams die uit de koker kwamen enkele teruggekeerde regioclubs en ook een debutant uit ons volggebied.

Enkele opvallende koppelingen: Piet Drijvers treft (met Oirschot Vooruit) Nemelaer en wederom spelen SCG’18 en Helvoirt tegen elkaar. Bij de dames zijn de finalisten van vorig jaar (Avanti’31 en VCB) aan elkaar gekoppeld en spelen ZVS en SCG een heuse derby. Bij de mannen keert Avanti’31, de afgelopen twee jaar niet van de partij, terug in het deelnemersveld en ook Zwaluw VFC, dat vorig jaar afwezig was, is er weer bij. Met BMC is er tevens een regionale debutant.

Groep A (20 december)
ODC
Den Dungen
DVG
Prinses Irene
Essche Boys

Groep B (22 december)
Nemelaer
Wilhelmina Boys
Oirschot Vooruit
BMC
Irene

Groep C (23 december)
Erp
Rhode
Keldonk
Zwaluw VFC
WHV

Groep D (27 december)
Best Vooruit
SCG’18
Helvoirt
Avanti’31
De Bocht’80

De nummer 1 en 2 van elke poule plaatst zich voor de finaleavond op 28 december.

Loting damestoernooi (21 december)

Groep A
Heeswijk-Avesteyn
VCB
WHV
Avanti’31
Wilhelmina Boys

Groep B
ZVS/Bodemflex
Nemelaer
SVSSS
Helvoirt
SCG’18

De nummer 1 en 2 van elke poule plaatst zich voor de finaleavond op 28 december.

Geef een reactie