Lurling en Van den Berg langer bij hun club

ENGELEN/ROSMALEN – Zowel Anthony Lurling als Willem van den Berg (foto) verlengden aan het begin van dit weekend hun contract. Ze staan ook na het lopende seizoen aan het roer bij respectievelijk derdeklasser FC Engelen en het een klasse lager spelende Maliskamp. In beide gevallen hebben ook de assistent-trainers hun contract verlengd.

Lurling was tot dit seizoen speler bij FC Engelen, maar is momenteel als hoofdtrainer actief. Hij combineert die rol met zijn functie van jeugdtrainer bij PSV. Met Engelen doet de voormalig prof het prima. De club is na acht wedstrijden, samen met CHC, gedeeld koploper in de 3e klasse C. Reden genoeg voor de beleidsbepalers om de samenwerking met zowel Lurling als zijn rechterhand Achmed Erassan te continueren.

Met Maliskamp gaat het dit seizoen iets minder dan vorig jaar, maar dat is voor het bestuur van de club geen reden om geen toekomst te zien in Willem van den Berg. De trainer is, samen met assistent Ronald van Gemert, ook volgend seizoen werkzaam bij de vierdeklasser. Afgelopen jaar debuteerde het duo bij de eerste elftallen en direct verbaasde Maliskamp vriend en vijand. Het won bijna alles wat er te winnen viel, maar eindigde met een recordaantal punten als tweede. Momenteel staat de club op plek 4 in de 4e klasse E.

Foto: Jean-Marc van der Els

Geef een reactie