Nick Peijnenburg topscorer van de week

DEN BOSCH – Er is dit keer geen twijfel over de hoofdrolspeler van het wekelijkse topscorersverhaaltje. Nick Peijnenburg maakte er immers 4 (van de 5) namens Vlijmense Boys in het duel met Baardwijk en komt daarmee met stip de top-10 van onze regionale ranglijst binnen. Glenn Kusters (CHC) en Niels Nagtzaam (BLC) deden eveneens goede zaken.

De nieuwe (enige) koploper van het klassement is Mounir Hadouir, die er opnieuw een in prikte voor CHC. Zijn broer Younes, de regiotopschutter van vorig seizoen, deed dat ook en bracht zijn seizoenstotaal op 5. Teamgenoot Kusters maakte er – net als Nagtzaam – twee en is daarmee de gedeelde nummer 4 van de lijst.

Andere eervolle vermeldingen zijn er voor Jeffrey Sterks, die twee keer raak schoot namens Den Dungen, Guillermo de Couvreur en Vincent Lathouwers (samen goed voor vier Emplina-treffers tegen Real Lunet) en Achmed Moujahid, die hoogstpersoonlijk voor de 2-1 overwinning van TGG op Nieuwkuijk zorgde.

Bekijk onderstaand de top van het regionale topscorersklassement.
Klik verder om op onze Topscorers-pagina de volledige lijst te zien.

Topscorers per 25-11
Mounir Hadouir CHC 10 + 1
Max Raymakers Nieuwkuijk 9
Martin de Laat Zwaluw VFC 9 + 1
Niels Nagtzaam BLC 7 + 2
Glenn Kusters CHC 7 + 2
Ruben Rodrigues FC Den Bosch 7 + 1
Geert Korsten Nulandia 7
Joep van der Meijden ODC 7 + 1
Nick Pijnenburg Vlijmense Boys 7 + 4

Kijk op onze speciale Topscorers-pagina voor een compleet overzicht van álle doelpuntenmakers van de clubs binnen de regio die wij volgen in seizoen 2019-2020.

Foto: Edwin Beekmans
Dit bericht is geplaatst in Topscorers. Bookmark de permalink.

Geef een reactie