Bijna volledige top-10 komt tot scoren

DEN BOSCH – Op enkel Nieuwkuijker Max Raymakers en Nick Peijnenburg van Vlijmense Boys na wist iedereen in de top-10 van de regionale topscorerslijst afgelopen weekend de doelnetten te vinden. Tot verschuivingen leidt het niet. Wel zien we vanuit de ruime ‘middenmoot’ een aantal bekende namen de kopgroep naderen.

Met 11 doelpunten blijft Mounir Hadouir koploper, maar ook Martin de Laat van Zwaluw VFC prikte er weer eentje binnen en daarmee blijft hij in het kielzog van de CHC’er. Op plek drie staat Raymakers, die weer geblesseerd is en dus voorlopig lijkt af te haken. De gedeelde vierde plaats is voor Niels Nagtzaam (BLC), Glenn Kusters (CHC), Ruben Rodrigues (FC Den Bosch), Geert Korsten (Nulandia) en Joep van der Meijden (ODC). Alle vijf noteerden ze er weer een goaltje bij.

Nog betere zaken deden Guillermo le Couvreur (Emplina), Rico de Laat (Helvoirt) en weektopscorer Gijs van Baast van Nemelaer. De eerste twee maakten er twee en Van Baast zelfs drie, waarmee ze de aansluiting met de kop van de ranglijst hebben gevonden. Wat verder in de achterhoede waren er eveneens twee doelpunten voor EVVC’er Rob van Dijk en Nemelaer-aanvaller Geert van de Ven. Rick van Hamond (Boxtel) en Jens van Grinsven van Den Dungen scoorden voor het eerst dit seizoen en deden dat allebei ook meteen twee keer.

Bekijk onderstaand de top van het regionale topscorersklassement.
Klik verder om op onze Topscorers-pagina de volledige lijst te zien.

Topscorers per 02-12
Mounir Hadouir CHC 11 + 1
Martin de Laat Zwaluw VFC 10 + 1
Max Raymakers Nieuwkuijk 9
Niels Nagtzaam BLC 8 + 1
Glenn Kusters CHC 8 + 1
Ruben Rodrigues FC Den Bosch 8 + 1
Geert Korsten Nulandia 8 + 1
Joep van der Meijden ODC 8 + 1

Kijk op onze speciale Topscorers-pagina voor een compleet overzicht van álle doelpuntenmakers van de clubs binnen de regio die wij volgen in seizoen 2019-2020.

Geef een reactie