Sven Blummel alweer terug in Nederland

SCHIJNDEL – Vlugger dan door velen zal zijn verwacht keert Sven Blummel alweer terug in Nederland. Het Deense avontuur van de Schijndelaar, die even voor de start van de competitie vertrok bij FC Den Bosch, is voorlopig tot een halfjaar beperkt gebleven. Hij hoopt in de tweede competitiehelft hoge ogen te gaan gooien met De Graafschap.

Zie ook: ‘Stap naar buitenland echt nog niet verwacht’ (17-10-’19)

De afgelopen maanden verdedigde Blummel de kleuren van de Deense tweede divisionist Fremad Amager. Hij keert deze winterstop, via zaakwaarnemer Fred van der Hoorn, echter terug in Nederland, waar hij voor De Graafschap gaat spelen. Jordy Thomassen, eveneens met Van der Hoorn als zaakwaarnemer, vertrok daar onlangs. De Bosschenaar gaat weer voetballen bij Helmond Sport.

“Dit komt op mijn pad, mooie club”, laat Blummel 073voetbal weten. Hij tekent in Doetinchem een contract van 2,5 jaar en sluit direct aan bij de nummer 3 van de Keuken Kampioen Divisie, die op het punt staat af te reizen naar een trainingskamp in Spanje.

Geef een reactie