Overzicht verschuivingen regionale trainers

DEN BOSCH – De trainerstrein dendert ook deze winter maar weer door. Verschillende coaches van de lokale vlaggenschepen verlengden de afgelopen tijd hun contract, werden (vroegtijdig) de laan uitgestuurd of gaven juist zelf aan na het lopende seizoen te vertrekken. Hoog tijd dus voor weer een update van het front der regionale oefenmeesters.

Binnen de ‘grenzen’ die wij hebben gesteld voor de 073-regio gebeurt er vooralsnog opvallend weinig op trainersgebied. Willem Leushuis blijft langer bij OJC Rosmalen, Frank van Oers doet hetzelfde bij Boxtel, Carlo Vorstenbosch gaat door bij ODC, Theo van Geffen heeft verlengd bij Nemelaer, Ricardo Aguado en William van Overbeek blijven verbonden aan respectievelijk TGG en Emplina, Anthony Lurling zet zijn trainerscarrière voort bij FC Engelen, Willem van den Berg en Maliskamp zijn nog niet op elkaar uitgekeken, Antwan van Rijn doet het naar verwachting bij EVVC, Fatah Hadouir hoopt met CHC de 2e klasse in te gaan en ook John Laponder heeft zijn overeenkomst met Zwaluw VFC verlengd. Zelfs John Huisman, toch alweer 73 jaar oud, blijft nog een jaar langer verbonden aan BLC.

Buiten ons gebied zijn onlangs ook verschillende bekende namen in het nieuws gekomen. Zo blijft Bas Gösgens langer bij sv TOP, gaat Ben Hoek door bij Alem, zijn Ömer Kaya en ZSV Deurne nog niet op elkaar uitgekeken, is Pierre van Berkel (uit Helvoirt) volgend seizoen nog steeds de trainer van de Oisterwijkse fusieclub Trinitas en mag ook John Meijs, ondanks de teleurstellende resultaten, blijven bij Rhode. De in Rosmalen woonachtige Maurizio Atzeni plakt er eveneens nog een zesde jaar aan vast bij zijn club Maaskantse Boys en oud-speler Niels Blom staat volgend seizoen (samen met Bert Ruijsch) aan het roer bij Nivo Sparta. Bart Tinus wordt er keeperstrainer.

Zoals we eerder al berichtten zit het werk bij Roda Boys er voor Frank Brands en Jan van Eijndhoven op en is er ook meer bekend over de trainerstoekomst van de gebroeders Rob (die bij Nivo Sparta 2 aan de slag gaat) en Marco van Loon. Voor Hans Lathouwers eindigt het huwelijk met DVG tot zijn spijt na dit seizoen en Miguel van den Dungen vertrekt bij hoofdklasser Meerssen. Tot slot (voorlopig althans) wordt bij BMC de vertrekkende Manfred van Erp vervangen door Ton Berens en op de rand van ons gebied, bij Nooit Gedacht, heeft men in Henry van der Linden de nieuwe hoofdtrainer gevonden.

Geef een reactie