Trainersupdate: blijvers en vertrekkers

DEN BOSCH – Tijdens de winterstop kan het rap gaan op trainersgebied. Zo ook dit seizoen, want sinds onze update van anderhalve week geleden zijn er in of op de (social) media alweer verschillende verlengingen en mutaties voorbijgekomen. Hoog tijd dus voor een update van de veranderingen in het trainersgilde binnen (en buiten) ons regio.

Zie ook: Overzicht verschuivingen regionale trainer (03-01-’20)

Allereerst een aantal blijvers. Erik van der Ven zwaait ook volgend jaar de scepter bij FC Den Bosch, Erik van Esch heeft bijgetekend bij Vlijmense Boys, Corné Verhoeven deed dat bij Nieuwkuijk,n Fatah Hadouir hoopt volgend seizoen de 2e klasse in te gaan met CHC en bij Real Lunet staat Glenn Simon ook komend seizoen weer ‘gewoon’ aan het roer.

Ook buiten onze regio weer het nodige nieuws rondom bij ons bekende trainers. Zo blijft Dennis Dekkers langer bij Best Vooruit (“gelukkig geen scorebordjournalistiek hier”) en Ömer Kaya en ZSV zijn ook een langere samenwerking overeengekomen. Frank Bieze keert terug als trainer van het Velddrielse RKVSC en Frank Brands en zijn trouwe assistent Jan van Eijndhoven zijn eveneens weer onder de pannen. Zij stappen komende zomer in bij Tricht, hekkensluiter van de zaterdag 2e klasse F.

Piet Drijvers gaat daarnaast (na 14 jaar als coach van Nemelaer) alweer voor zijn zevende jaar bij Oirschot Vooruit. Een vertrekkende Bossche trainer is er ook. Jan de Zoete stopt na vier seizoenen bij zaterdag vierdeklasser Kesteren.

Foto: Gerald van Zanten

Dit bericht is geplaatst in Overig. Bookmark de permalink.

Geef een reactie