Van Osch na rentree wéér zwaar geblesseerd

DEN BOSCH – Het lijkt Yanick van Osch niet gegund. De 22-jarige doelman van PSV, die er ruim een jaar uit lag met een knieblessure, is niet lang na zijn rentree opnieuw in de lappenmand beland. De voormalig BLC’er, een van de Nederlandse keeperstalenten, brak tijdens een training zijn pols en is weer de rest van het seizoen uitgeschakeld.

Pas vorige maand keerde Van Osch terug na zijn zware blessure. “Ik was net weer fit, dus dit is voor mij persoonlijk een enorme teleurstelling”, reageerde hij op de site van PSV. De talentvolle keeper, die net als vader Wim onder de lat stond bij BLC, scheurde vorig jaar januari – tijdens een trainingskamp in Qatar – een kruisband af in zijn knie. Hij speelde een maand geleden weer zijn eerste wedstrijd bij Jong PSV.

Inmiddels is de Bosschenaar, die op de foto poseert met goede vriend Martijn de Wildt, weer terug bij af. Nadat hij tijdens een training zijn pols brak, werd snel duidelijk dat zijn seizoen erop zit. “Het was echt domme pech, een van de laatste ballen van een training”, aldus Van Osch, die nog een contract tot komende zomer heeft in Eindhoven. Hij wacht nog op zijn debuut in het eerste elftal, maar kwam wel al vijftig keer uit voor Jong PSV. “Dit seizoen kom ik niet meer in actie, dat staat vast”, baalt hij.

Geef een reactie