Fatah Hadouir: ‘Weinig vertrouwen in KNVB’

DEN BOSCH – Als vanzelfsprekend is CHC een van de clubs die zich inmiddels bij de KNVB heeft gemeld. De Bossche derdeklasser was met 7 punten voorsprong op de eerste achtervolger (Vlijmense Boys) op weg naar de titel van 3C, maar zag die in rook opgaan. Er wordt nu alsnog gehoopt op promotie, maar al te veel vertrouwen heeft Fatah Hadouir er niet in.

Het verzoek van CHC is niet meer dan logisch. Of het kans van slagen heeft, is echter maar de vraag. Zeker bij de oudste van de gebroeders Hadouir, die als hoofdtrainer aan het roer staat op sportpark De Schutskamp. “Hopelijk krijgen we goed nieuws, maar ik moet je eerlijk zeggen dat ik het niet meer zo heb op de KNVB. Het geloof is er niet, je bent van teveel dingen afhankelijk. Het is net een loterij en daarin verlies je vaker dan dat je een prijs pakt.”

Wanneer er in hogere klasse(n) clubs verdwijnen (het zij door fusie, opheffing of een andere reden), is CHC een van de kanshebbers om volgend seizoen alsnog in de 2e klasse te mogen gaan spelen. Maar er zullen vanuit de 3e klasse vast meer kapers op de kust zijn. “DESK gaat naar de zaterdag en FC Lienden stopt”, weet Hadouir. “Ze moeten dus sowieso schuiven. En wellicht zijn er wel meerdere BVO-teams uit de tweede divisie die wegvallen. Dat zou voordelig zijn voor ons, inderdaad. Of voor een andere club. Schadewijk, uit een andere 3e klasse, stond bijvoorbeeld ook bovenaan. Nogmaals: ik ben voorzichtig. Ik twijfel zwaar na de vorige klap.”

Foto: Gerald van Zanten

Geef een reactie