Keeper en aanvaller voor FC Engelen

ENGELEN – Ondanks deze heftige periode heeft FC Engelen ook wat positiefs op voetbalgebied te melden. De gehele selectie van het eerste elftal zal immers intact blijven, zo vertelt bestuurslid voetbalzaken Edwin Voets trots. “Daarnaast wordt onze spelersgroep versterkt met een talentvolle keeper en een aanvaller die zijn kwaliteiten heeft bewezen.”

Van OJC Rosmalen komt deze zomer (tweede) doelman Marijn van Dinther over naar het Engelerpark. Verder keert ook Yasin Uluman terug op vertrouwde bodem. De aanvaller die in seizoen 2016-2017 nog regiotopscorer werd door maar liefst 35 keer te scoren namens FC Engelen, verlaat Real Lunet na twee jaar voor de club waar hij doorbrak vanuit de jeugd.

In maart heeft het kader van Engelen de gesprekken al gevoerd. “Alle spelers zijn vorige week geïnformeerd en daarna heeft niemand nog iets anders gezegd dan dat ze blijven”, aldus Voets. “De twee nieuwe aanwinsten zijn ook al aangemeld. Het is nog geen 15 juni, maar het zou me enorm verbazen en tegenvallen als er nog spelers weg gaan. Onze doelstelling blijft zeker meedoen om promotie op alle fronten. Het liefst rechtstreeks natuurlijk.”

Geef een reactie