Transferoverzicht: terugkeer en topaankoop

DEN BOSCH – De oproep van eerder deze week, om ons verschuivingen qua selectiespelers bij de regionale clubs door te geven, bleek niet aan dovemansoren gericht. Binnen enkele minuten was de eerste reactie al binnen en er volgden er heel wat. Hoog tijd dus voor een update. Welke spelers verkassen naar een andere vereniging? U leest het hier.

Een paar van de opvallendste transfers zijn Thomas van der Horst, die Emplina inruilt voor Nivo Sparta, de dit seizoen bij Wilhelmina actief zijnde, maar weer terug naar TGG kerende Karan Sampat en Ravi van Schijndel, die Maliskamp na enkele jaren verlaat en zich weer in het rood-zwart van OJC hult. Hij gaat er spelen in het nieuw op te richten Onder 23-team.

Verder is doelman Daan Dekkers (RKDVC) volgens ingewijden een echte ‘topaankoop’ voor Nieuwkuijk, heeft Ingmar Voorhaar na een teleurstellend seizoen bij Emplina (met voor hem te weinig speelminuten) besloten weer bij RKDVC te gaan voetballen en keert Thom de Looijer terug bij Jan van Arckel. Zijn uitstapje naar Roda Boys eindigde al rond de winterstop.

Bekijk op deze speciale pagina (ook via het menu te bereiken) alle bij ons bekende transfers.

Foto: Jean-Marc van der Els

Geef een reactie