073voetbal weer terug op Twitter

DEN BOSCH – Met het openen van de vernieuwde website was ons Twitter-account helaas plotsklaps verdwenen. Maar gelukkig is dat probleem verholpen. Als vanouds gaan we vanaf nu weer iedere dag onze nieuwe artikelen (en andere interessante club-tweets) een plekje geven op ons Twitter-kanaal.

Wat er is gebeurd? Nou, het leek ons – toen we het nieuwe logo in de profielen van de social media-kanalen aan het integreren waren – wel grappig om de datum waarop deze site het levenslicht zag (21 juli 2013) als ‘geboortedatum’ in te voeren. Prompt werd het account daarop echter, omdat we niet over de juiste leeftijd zouden beschikken om er toestemming voor te hebben, geblokkeerd. Zoals verschillende van de bijna 1.600 volgers is opgevallen, was onze Twitter plotseling helemaal van de radar verdwenen. Maar we hebben goed nieuws: het heeft anderhalve week en de nodige moeite richting de Twitter-leiding gekost, maar ze zijn gelukkig overtuigd dat we oud genoeg zijn. Kortom; we zijn weer gewoon in de lucht!

Niet-Twitteraars
Ook voor de niet-Twitteraars is het aardig om de tweets te volgen. Dit is mogelijk via de zijbalk aan de rechterkant van de website (en op de mobiele versie onder de nieuwsberichten op de hoofdpagina). Daarnaast zijn we natuurlijk zeer actief op Facebook (bijna 5.000 volgers) en hebben we ook al meer dan 1.000 volgers op Instagram.

Geef een reactie