Nieuwe club voor Arda Havar in de zaal

DEN BOSCH – Zijn toekomst in het veldvoetbal is nog steeds onbekend, maar in de zaal heeft Arda Havar zich wel laten overschrijven. Dit jaar maakte hij nog deel uit van de selectie van FCK/De Hommel, volgend seizoen staat hij op de lijst bij promovendus BE’79. Hij wordt daarmee teamgenoot van Dennis Kapteijns.

In Berkel-Enschot, de thuisbasis van BE’79, laat men na het officieuze kampioenschap in de eerste divisie weinig aan het toeval over. Nu de felbegeerde promotie naar het hoogste niveau een feit is, is de toch al sterke selectie versterkt met verschillende namen. Jawad Elouansaidi (ZVG/Cagemax), Romano ter Linden (ZVK Eisden Dorp), Mo Allouch (FC Eindhoven) en Mehdi Zerouali (Futsal Real Noorderwijk) maken komend seizoen deel uit van de selectie. Het aantrekken van Havar, die niet alleen op het veld maar ook in de zaal aardig uit de voeten kan, maakt de selectie van BE’79 compleet.

Geef een reactie