Doelman en FC Den Bosch kiezen voor zekerheid

DEN BOSCH – Wouter van der Steen staat ook de komende seizoenen onder de lat bij FC Den Bosch. De 30-jarige doelman uit Vught, wiens contract deze zomer af liep, verlengde zijn overeenkomst tot 2024. De club en speler zijn daarnaast ook een optie voor nog een extra, vijfde seizoen overeengekomen.

Het blijven van Van der Steen is opvallend. Nagenoeg alle ‘grootverdieners’, levende overblijfselen uit het tijdperk Jordania, vertrekken immers naar een andere club. De keeper gaf echter aan best bereid te zijn om in te leveren, maar dan wel met de garantie dat hij na zijn carrière in dienst kon blijven van de club. Blijkbaar heeft hij dat af kunnen dwingen. FC Den Bosch heeft op haar beurt de ‘zekerheid’ dat het de komende jaren, in de jonge selectie, beschikt over een geroutineerde en betrouwbare doelman.

Foto: Gerald van Zanten

Geef een reactie