Transferoverzicht: de laatste update?

DEN BOSCH – Op de dag na de transferdeadline leken we alle verschuivingen bij de eerste elftallen in de 073-regio wel zo’n beetje in kaart te hebben. Toch volgden er nog verschillende overschrijvingen die ons nog niet eerder waren gemeld.

Dat Arda Havar zich op de laatste avond bij TGG (en BE’79) liet inschrijven en René Geerts in de slotuurtjes alsnog voor OJC koos, hebben we inmiddels gepubliceerd. Maar ook Zwaluw VFC wist met Luke Mohrman (Dongen) en Rafael Larissa (Appingedam) nog een tweetal echte versterkingen te strikken. Beiden speelden in de jeugd bij verschillende BVO’s en Mohrman deed dat zelfs in Oranje onder 17 en 18.

Verder zijn ook de transfers van RKSV Boxtel, TGG en OSC’45 inmiddels bekend, verwelkomde RKDVC nog een nieuwe keeper en wist ook Maliskamp nog twee nieuwe namen te presenteren. Zijn dit dan echt de laatste verschuivingen? Waarschijnlijk niet. Maar ons transferoverzicht is wel weer mooi geüpdate.

Bekijk het volledige overzicht op de transferpagina.

Geef een reactie