Op naar de voorbereiding!

DEN BOSCH – Nu het weer toegestaan is om ‘vrij’ te trainen en wedstrijden te voetballen, lijkt er niets meer in de weg te staan om seizoen 2020-2021 (nagenoeg) volgens planning te laten verlopen. Na de heuglijke mededeling van afgelopen woensdag, werden alvast opgestelde schaduwprogramma’s door menig club juichend uit de kast getrokken. De voorbereiding op het nieuwe voetbaljaar kan, na een korte zomerstop, binnenkort beginnen.

Oefenwedstrijden zijn of worden gepland, zelfs eerder afgelaste voorbereidingstoernooien (bij bijvoorbeeld OJC Rosmalen) gaan alsnog door. Augustus lijkt een (voetbal)maand als vanouds te worden! Ook dit jaar willen we met 073voetbal weer een zo volledig mogelijk overzicht opstellen van alle vriendschappelijke duels. Alle bekende wedstrijden van jouw club zijn welkom via oefenduels@073voetbal.nl.

Geef een reactie