’21 jaar lang nooit een weekend weg’

DEN BOSCH – Na 21 seizoenen als trainer gaat Frank Kusters aan een nieuw hoofdstuk beginnen. De 58-jarige Bosschenaar staat volgend seizoen niet meer voor een groep spelers, maar gaat zich bezighouden binnen de technische commissie van BLC. “Veel oude bekenden en een club met mogelijkheden, met duizend leden. Ik hoop met mijn ervaring en netwerk mijn steentje bij te kunnen dragen.”

Dit jaar zwaaide Kusters nog de scepter bij zaterdag derdeklasser ONI uit ’s Gravenmoer. Maar na een seizoen houdt het verhaal daar op. “Er is geen club meer gekomen, nee”, zegt hij tegen 073voetbal. “Maar de clubs wisten ook dat ik zou stoppen. Het is mooi geweest. Nu heb ik tenminste een beetje meer vrije tijd. Ik ben 21 jaar lang nooit een weekend weg geweest, moest altijd mijn vakanties aanpassen, etcetera.”

Hij weet het zeker, Kusters is definitief klaar als hoofdtrainer. “De mooiste prestaties waren de kampioenschappen met TGG, Nevelo, Oirschot Vooruit en BLC. En ik heb in totaal 14 periodetitels gewonnen. Ik heb het altijd prachtig gevonden, maar krijg het de laatste tijd steeds drukker met mijn werk bij een Franse bank. Bij BLC hoef ik niet meer drie keer per week op of langs het veld te staan, maar hebben we wel een andere mooie uitdaging. Ik kijk er naar uit om daar aan de slag te gaan.”

Eén gedachte over “’21 jaar lang nooit een weekend weg’

 • 6 juli 2020 om 17:50
  Permalink

  Veel succes maatje en het is idd voor onze lichting mooi geweest .
  Het is 23 jaar geleden dat we samen de opleiding deden en samen naar Tilburg reden.
  We hadden veel plezier bij t Zand om nooit te vergeten maar ja toen waren we nog jong en mooi nu alleen nog maar mooi .-) Aan alles komt een einde ook aan mooie zaken.

  Gaat je goed Frankie en we spreken elkaar gr Hans

Geef een reactie