Supporters geven M-Side nieuwe look

DEN BOSCH – Al vele jaren wordt er gesproken over het platgooien van de M-Side en het ontwikkelen van een nieuwe (hoofd)tribune. Tot concrete plannen is het echter nog nooit gekomen. Reden te meer voor een grote groep FC Den Bosch-supporters om de oude tribune – die als enige nog stamt uit 1951 – eens grondig onder handen te nemen.

Op initiatief van Stichting M-Side, sfeergroep Duketown Crew en de supportersclub kwamen zaterdagochtend zo’n 75 supporters bijeen om door te pakken in een in klein comité al eerder begonnen klus. Alle rood-blauwe stoeltjes, die al decennialang het uiterlijk van de M-Side bepalen, zijn of worden overgeschilderd. Blauw-wit zijn immers de clubkleuren, zo redeneren de fans logischerwijs. Omdat de supporters ruim voor de oefenwedstrijd van FC Den Bosch tegen De Treffers het stadion moesten verlaten, is de klus nog niet helemaal geklaard. Het verschil is echter al meer dan duidelijk zichtbaar.

Geef een reactie