Competitieprogramma’s 22 augustus bekend

DEN BOSCH – De bal rolt op steeds meer plekken weer! We kunnen, net als waarschijnlijk het gros van de bezoekers van onze site, niet wachten tot het seizoen weer officieel begint. Nu de meeste vakantiegangers ook weer huiswaarts aan het keren zijn, melden we nog maar een keer de belangrijkste data voor de start van seizoen 2020-2021.

De Tweede en Derde Divisie start in het weekend van 22/23 augustus, de hoofdklassen volgen een week later. Interessanter voor de meesten zal zijn dat de bekercompetitie (van zowel categorie A als B) plaatsvindt in drie achtereenvolgende weekenden: 29/30 augustus, 5/6 en 12/13 september. Op 19 en 20 september begint iedereen weer met de competities.

Zelf actief in een lager elftal en benieuwd tegen wie je komt te spelen? Nog even geduld. Op vrijdag 21 augustus worden de competitie-indelingen van de B-categorie (al het niet-selectievoetbal) gepubliceerd. De dag daarna volgt – ook voor de A-categorie – de teamnummering, waarmee het speelschema kan worden bepaald. Zaterdag 22 augustus is dus voor iedereen duidelijk waar, wanneer, hoe laat en tegen wie er dit seizoen wordt gevoetbald.

Geef een reactie