Elf vragen aan… Geert Verhoeven

AMMERZODEN – Na omzwervingen bij de hoger acterende buurclubs WNC en Roda Boys is Geert Verhoeven alweer even terug op het oude nest. De doelman van Jan van Arckel vertelt in zijn elf antwoorden over een onvergetelijke promotiewedstrijd, lekker eten en scheten latende teamgenoten.

Naam: Geert Verhoeven.
Geboren: 11 december 1991 in het ziekenhuis in Den Bosch.
Club(s): Dit word mijn derde seizoen terug bij Jan van Arckel. Daarvoor heb ik uitstapjes gemaakt naar WNC en Roda Boys.
Positie: Keeper. Mijn favoriete positie is eigenlijk in de spits, maar onze trainer – Marco van Loon – snapt er helaas niet veel van en blijft me maar opstellen onder de lat.
Dagelijks leven: Ik woon nu sinds 2,5 jaar samen met mijn vrouw in Hedel. Vorig jaar december zijn we getrouwd. We zijn een huis aan het bouwen in Velddriel, waar we vanaf november gaan wonen. Ik werk bij installatiebedrijf ITR in Geldermalsen.

 1. Sterkste/zwakste punt: Ik denk dat ik een aardige trap heb en goed ben met 1-op-1 situaties. Ik ben als keeper niet al te groot, dus door de lucht kan ik weleens wat tekort komen.
 2. Kunst- of natuurgras: Dat was altijd natuurgras, maar sinds ze bij Jan van Arckel een nieuw kunstgrasveld hebben, wil ik niets liever meer.
 3. Kleur voetbalschoenen: Zwart natuurlijk.
 4. Mooiste tenue en sportpark: Het mooiste tenue vind ik dat van mijn eigen club Jan van Arckel. Ook ons sportpark vind ik het mooiste.
 5. Mooiste voetbalmoment: De promotiewedstrijd met WNC tegen Zuidland. Die dag lukte bij mij alles en promoveerden we met WNC naar de 1e klasse.
 6. Dieptepunt/grootste blunder: Mijn vertrek bij WNC. Ik had nooit naar Roda Boys moeten gaan. Daar is het helaas niet geworden wat ik ervan verwacht had.
 7. Opvallendste teamgenoot: Jeroen de Groot. Die jongen kan echt alleen maar aan lekker eten denken.
 8. Voetbalhumor: De trainer moet bij ons de wedstrijdbespreking iedere week wel paar keer stilleggen, omdat er altijd wel een paar zijn die hun scheten niet binnen weten te houden.
 9. Wat wil je nog bereiken: Het zou mooi zijn als we met Jan van Arckel dit jaar een periode kunnen pakken.
 10. Beste speler uit de regio: Simon van Zeelst, speler van DOVO. Omdat het een maatje van me is, maar ook omdat hij de beste van Jan van Arckel afkomstige speler is.
 11. Opvallendste regioclub: Het seizoen is pas net begonnen, dus ik kan op dit moment nog niet invullen wie er dit jaar heel opvallend is. Als ik echt moet kiezen, ga ik voor DSC. Die zijn de laatste tijd goed bezig.
Foto: Gerald van Zanten

Geef een reactie