Oude rotten en jong talent scoren

DEN BOSCH – Ook afgelopen weekend was er geen regiospeler die een hattrick produceerde of nog meer doelpunten maakte. Het bleef bij 9 voetballers die ieder twee treffers voor hun rekening namen. Onder hen Jimmy Floor (Hedel, foto) en de net 20-jarige Wilhelminiaan Rick Heesakkers, die allebei met in totaal 4 doelpunten op een gedeelde tweede plaats in onze regionale topscorerslijst staan.

Robin van Esch (Haarsteeg) en Menno van Hattum (Helvoirt) maakten er eerder dit seizoen allebei ook al eentje en staan daarmee nu op drie goals. Voor Tim Bosman, Yasin Uluman (allebei FC Engelen), Arthur Bot (SCG’18) en Bjorn Blummel (Schijndel, eveneens pas 20) waren het hun eerste treffers van het seizoen.

En wat te denken van het doelpunt dat de eigenlijk al gestopte Koen van der Biezen maakte namens OJC en ook de bij TGG teruggekeerde (bijna veertiger) Roy Netten schoot raak in de regiotopper tegen Zwaluw VFC. Mooi om te zien dat naast het jeugdige talent ook de oude rotten nog hun goaltjes blijven meepakken. Daarover gesproken; Martin de Laat is nog niet zó oud, maar heeft wel genoeg ervaring. Hij prikte er tegen TGG weer eentje bij en is nog altijd de lijstaanvoerder met 6 treffers.

Bekijk onderstaand de top van het regionale topscorersklassement.
Klik verder om op onze Topscorers-pagina de volledige lijst te zien.

Topscorers per 13-10
Martin de Laat Zwaluw VFC 6 + 1
Jimmy Floor Hedel 4 + 2
Dennis Knuiman OJC Rosmalen 4
Sjors van Zoggel RKKSV 4
Jon Amoh Wilhelmina 4 + 1
Rick Heesakkers Wilhelmina 4 + 2
17 spelers Verschillende clubs 3

Op onze speciale Topscorers-pagina een compleet overzicht van álle doelpuntenmakers van de clubs binnen de regio die wij volgen in seizoen 2020-2021.

Foto: Gerald van Zanten

Geef een reactie