Princen Sport heet voortaan 100%voetbal

160709_100voetbal_princenDEN BOSCH – Na vele tientallen jaren met de alom bekende naam Princen Sport door het leven te zijn gegaan, gaat de sportwinkel aan de Graafseweg vanaf 1 juli verder met een toevoeging aan de naam. Wegens een samenwerking met een aantal andere grote voetbalspecialisten in Nederland heet Princen voortaan officieel ‘100%voetbal Princen Sport’.

De winkel is van binnen al aangepast aan de huisstijl van 100%voetbal en ook de gevelreclame aan de buitenkant zal binnenkort een aanpassing ondergaan. Princen is niet alleen een gewaardeerde partner van 073voetbal, maar natuurlijk ook een begrip in de Bossche sportwereld. Hun collectie voetbalschoenen is de grootste in de regio. Sinds jaar en dag wordt Nike, Adidas en Puma verkocht, maar de collectie is nu uitgebreid met onder meer New Balance, Under Armour en Calcio.

160709_100voetbal_princen1

Naast de schoenen weten veel voetballiefhebbers uit Den Bosch en omstreken Princen te vinden voor (voetbal)kleding, zoals trainingspakken, shirts en broeken. Ook die van bekende clubs als Bayern München, Barcelona, Paris Saint Germain, Borussia Dortmund, Chelsea en Real Madrid. Die succesformule blijft gewoon bestaan, maar met Nike Tech Fleece en Nike FC zijn nieuwe, modieuze kledinglijnen aan het assortiment toegevoegd. En uiteraard zijn ook de keepershandschoenen, scheenbeschermers, tassen en ballen aanwezig van de bekende merken.

Volksmond
Graag zien Danny Princen en zijn medewerkers alle klanten terug in de vernieuwde, maar toch vertrouwde winkel. 100%voetbal mag dan de formele nieuwe naam zijn, in de volksmond zal de sportzaak gewoon Princen blijven heten en ongetwijfeld de bekende service blijven leveren.

160709_100voetbal_princen3 160709_100voetbal_princen2

Geef een reactie