Comeback Maliskamp zorgt voor opluchting

stevenkoningstein_emplina_sfbROSMALEN – Lang leek het erop dat Maliskamp opnieuw punten zou gaan morsen, dit keer tegen SCI. Een knappe comeback zorgde er echter voor dat een 1-3 achterstand werd omgetoverd in een 4-3 overwinning. De van Emplina overgekomen Steven Koningstein legt uit dat het vooral lag aan de manier waarop de duels werden aangegaan.

Met slechts drie schamele punten uit de eerste vier wedstrijden beleefde Maliskamp niet de gewenste seizoensstart. In de thuiswedstrijd tegen SCI werd het puntentotaal verdubbeld en de manier waarop mocht gerust een klein wonder genoemd worden. Volgens Maliskamp middenvelder Steven Koningstein (op de archieffoto nog in het tenue van Emplina) lag het vooral aan de manier waarop de duels werden aangegaan. “De eerste helft viel van onze kant tegen. De duels werden gewoon niet gewonnen.”

Op de vraag of het aan onderschatting lag, antwoordt hij stellig nee: ”Ik denk niet dat het aan onderschatting lag. In de tweede helft gaven we meer druk naar voren en begonnen we onze persoonlijke duels te winnen. Uiteindelijk leverde dat toch wel de verdiende en broodnodige overwinning op voor ons.”

161010_stand_4eklassei

Foto: sportfotobrabant.nl

Geef een reactie