Hadouir wegens loze beloftes opgestapt bij RKJVV

DEN BOSCH – RKJVV moet het sinds deze week doen zonder de vertrouwde hoofdtrainer. Na een intern conflict besloot Fatah Hadouir per direct op te stappen. Zijn tijd bij de kleinste club van Den Bosch blijft daardoor beperkt tot ruim anderhalf seizoen. De precieze reden van Hadouirs vertrek is niet duidelijk. Zijn assistent Arthur Hoyer maakt het seizoen af.

Hadouir wil vooralsnog geen commentaar geven op het voorval, maar laat wel doorschemeren dat een intern meningsverschil de reden van zijn plotselinge vertrek is: “Er worden steeds allerlei dingen beloofd, maar die worden vervolgens niet nagekomen. Loze beloftes dus. Verder wil ik het daar voorlopig bij laten”, aldus de Bossche trainer, die volgend seizoen het eerste elftal van CHC onder zijn hoede heeft.

Ook Gerard Pieters, voorzitter van de aan het eind van dit seizoen stoppende vereniging, hult zich in stilzwijgen. “Ik ben deze week niet op de club geweest, dus mij is niet helemaal duidelijk waarom Fatah is opgestapt.” Wel maakt de preses duidelijk dat assistent Arthur Hoyer dispensatie heeft gekregen om het seizoen af te maken: “We hebben de KNVB gebeld, omdat het natuurlijk gekkenwerk is om voor de laatste 8 weken van ons bestaan nog naar een nieuwe trainer op zoek te moeten.”

RKJVV staat momenteel 6e in de 3e klasse C en speelt zondag thuis tegen RKDVC.

Foto: sportfotobrabant.nl

Geef een reactie