Raoel Noijen naar TGG en ZVG/Cagemax

DEN BOSCH – Raoel Noijen speelt volgend seizoen niet meer bij CHC. De 21-jarige aanvoerder vertrekt na ruim een jaar weer bij de naar de 4e klasse gedegradeerde club en gaat aan de slag bij de hoger acterende stadsgenoot TGG. Ook in de zaal wisselt Noijen van club. FCK/De Hommel wordt door de Bosschenaar ingeruild voor ZVG/Cagemax.

Noijen vertrok anderhalf seizoen geleden, na een mislukt avontuur, bij Roda Boys en streek lopende het seizoen neer bij CHC. Het leverde de nodige commotie op, maar Noijen bleek zeker een versterking voor de Bossche derdeklasser en droeg het afgelopen jaar zelfs de aanvoerdersband. Toch besloot hij, mede door de degradatie, om CHC te verlaten. Noijen gaat zijn voetbalgeluk zoeken bij het naar de 2e klasse gepromoveerde TGG.

Ook in de zaal speelt de Bosschenaar, die drie seizoenen met FCK/De Hommel uitkwam in de eredivisie, volgend seizoen in andere kleuren. Noijen, die deel uitmaakte van de zaalselectie van Jong Oranje, degradeerde met FCK/De Hommel uit de eredivisie en speelt volgend seizoen voor een andere eerstedivisionist; ZVG/Cagemax uit Gorinchem.

Foto: Gerald van Zanten

Geef een reactie