Stel je eigen competitieprogramma samen

DEN BOSCH – Zoals bekend is de seizoensplanning van het amateurvoetbal vanaf komend seizoen aangepast. We beginnen én eindigen later, wat veel voetballers erg fijn vinden. Nu de KNVB de nummering bij de A-categorie bekend heeft gemaakt, kan met behulp van een handig schema het volledige competitieprogramma worden samengesteld. 

In het hele land wordt vanaf 2/3 september (dus pas na de vakanties) gestart met bekerwedstrijden en de competities beginnen vanaf 23/24 september. Het seizoen loopt ook een maandje langer door en wordt afgesloten op 26/27 mei.

Wil je jouw competitieprogramma samenstellen? Kijk dan eerst op de (webversie van de) voetbal.nl-pagina van jouw team. Daar staat bij het programma de nummering van de elftallen in jouw competitie. Vervolgens hoef je die nummering alleen nog maar over te nemen in dit Excel-bestand en dan verschijnt je complete competitieprogramma. Kies voor ‘schema 16’ wanneer het aantal teams in jullie competitie 16 is, enzovoorts.

B-categorie
Deze schema’s gelden ook voor de B-categorie van district Zuid I. De nummering van die competities verschijnt op 18 augustus in Sportlink, dus degenen die actief zijn in een lager elftal moeten nog 2,5 week geduld hebben.

Geef een reactie