Zain Moghal kiest voor Blauw Geel’38

ROSMALEN – Na een jaar houdt Zain Moghal (23) het alweer voor gezien bij OJC Rosmalen. De jonge Berlicummer verkast komende zomer naar competitiegenoot Blauw Geel’38. Moghal was vorig seizoen, in de hoofdklasse, goed voor 12 doelpunten namens Jong FC Den Bosch en scoorde dit jaar vooralsnog drie keer namens OJC.

Moghal is van origine aanvaller, maar op meerdere posities inzetbaar. Tijdens de eerste competitiehelft verhuisde hij – wegens personele problemen – van de frontlinie naar de backpositie. De rappe speler bleek opvallend goed te renderen op die plek.

“Net als OJC is Blauw Geel een mooie club met een prima reputatie”, laat hij optekenen op de website van zijn nieuwe club. “Ik denk en hoop mijn sportieve ambities nog meer gestalte te kunnen geven in Veghel. Ik voel veel vertrouwen en ik heb veel vertrouwen in de doordachte aanpak van de club en de trainer. Bovendien spreekt het motto: zoveel mogelijk aanvallen me aan.”

Foto: Gerald van Zanten

Geef een antwoord