Zaterdagvoetbal blijft in trek bij OJC’ers

ROSMALEN – De ene na de andere speler van OJC Rosmalen vliegt uit naar het zaterdagvoetbal. Vincent van Hoof is de volgende die een nieuwe (zaterdag)club heeft gevonden. De linkerverdediger uit Oosterhout speelt volgend seizoen – net als huidig teamgenoten Diego Meerveld en Kevin van Kempen – voor hoofdklasse Achilles Veen.

Van Hoof, momenteel herstellende van een blessure, zegt snel fit te willen worden, om de Rosmalenaren met opgeheven hoofd te kunnen verlaten. “Met het huidige team moeten we er voor zorgen dat OJC op derde divisieniveau houden blijft.”

Daarna richt de voormalig speler van RKC Waalwijk en het Belgische Hoogstraten zijn pijlen op de nieuwe werkgever: “Het zaterdagvoetbal is aantrekkelijk en Veen is dichterbij huis”, zo laat hij 073voetbal weten. “In verschillende gesprekken bleek dat Achilles ambitie heeft. Dat heb ik zelf ook hoog in het vaandel staan.”

Net als Van Hoof, Meerveld en Van Kempen gaan ook Wesley Meeuwsen en Sam van Doremalen aan de slag in het zaterdagvoetbal. Zij spelen volgend seizoen bij SteDoCo.

Foto: sportfotobrabant.nl

Geef een antwoord