‘Andere’ Hadouir en Van de Ven weektopscorers

DEN BOSCH – Het begint eentonig te worden, maar er is dit seizoen maar één speler die er qua scoren ver bovenuit steekt. Op Younes Hadouir staat geen maat. De spelmaker van CHC maakte er alweer twee, maar was dit keer niet de topscorer van de week. Broertje Mounir tekende namelijk, net als Nemelaer-aanvaller Giel van de Ven, voor drie treffers.

Naast het tweetal dat een hattrick produceerde, was er met Geert van Heeswijk (Avanti’31), Thom de Looijer (Jan van Arckel) en ODC-aanvoerder Frank Kuppens nog een aantal spelers goed voor twee goals. FC Engelen-spits Quinten Vorstenbosch deed eveneens weer eens van zich spreken door twee keer het net te raken. Günther van Meurs (geblesseerd) en Jaouad Chraou waren de enigen van de kopgroep die niet scoorden.

Bekijk onderstaand de top van het regionale topscorersklassement.
Klik verder om op onze Topscorers-pagina de volledige lijst te zien.

Topscorers per 18-03
Younes Hadouir CHC 31 + 2
Joeri Vugts Nemelaer 18 + 1
Günther van Meurs Maliskamp 17
Geert van Heeswijk Avanti ’31 16 + 2
Thom de Looijer Jan van Arckel 16 + 2
Jaouad Chraou Real Lunet 16

Kijk op onze speciale Topscorers-pagina voor een compleet overzicht van álle doelpuntenmakers van de clubs binnen de regio die wij volgen in seizoen 2017-2018.

Geef een antwoord