Hesemans roemt spelers en supporters

VINKEL – Hij wilde koste wat kost vertrekken bij EVVC met handhaving. En dat lukte Stephan Hesemans, zij het met enige uitstel, tot z’n grote opluchting. De 45-jarige Schijndelnaar zag zijn ploeg drie keer winnen in de nacompetitie en dus laat hij de Vinkelse club achter als tweedeklasser. “Ontzettend genoten van de goede prestatie van spelers en supporters.”

EVVC, waar Hesemans na vijf seizoenen (als officieel hoofdtrainer) vertrekt, leek voor de vijfde keer in successie vrij eenvoudig te gaan handhaven in de 2e klasse H. Totdat de klad erin kwam. “Na een seizoen met behoorlijk wat tegenslagen wisten we na de winterstop nog maar drie keer te winnen”, kijkt de coach nog één keer terug. “We moesten uiteindelijk de nacompetitie in en stonden daarin dus voor een lastige opgave. Toen moesten we immers drie keer op rij winnen, binnen twee weken.”

In die opdracht slaagden de Vinkelnaren glansrijk. “En dat voelt fantastisch”, zegt Hesemans, die niet alleen zijn spelersgroep, maar ook de supporters van EVVC roemt. “De Ultra V-Side erbij maakte het plaatje compleet. Hun steun tijdens de nacompetitie was net het beetje extra wat we nodig hadden. Ik heb ontzettend genoten van de goede prestatie van spelers en supporters.”

Volgend seizoen zwaait Hesemans de scepter bij vierdeklasser WEC. Zijn rol wordt bij EVVC overgenomen door Antwan van Rijn.

Geef een antwoord