Nieuwe spelersgroep van 26 man voor OJC

ROSMALEN – Het laatste (nacompetitie)duel lijkt nog maar net gespeeld, maar zaterdag begint OJC Rosmalen alweer aan een nieuw seizoen. Ondanks het vertrek van veel spelers beschikt de club over een selectie van 26 man. Er keren verschillende spelers terug, de nodige jongens uit eigen gelederen krijgen de kans en OJC verwelkomt 7 nieuwe gezichten.

Slechts 6 voetballers die een paar weken terug nog deel uitmaakten van de Rosmalense A-selectie, dragen ook komend jaar het shirt van OJC. Zij die de degradatie naar de hoofdklasse meemaakten, verwelkomen dus 20 nieuwelingen op de eerste training. Die staat onder leiding van de zeer ervaren en nog altijd gedreven Willem Leushuis (onder meer oud-trainer van Helmond Sport, FC Eindhoven, Kozakken Boys, IJsselmeervogels en AFC).

Nadat eerst de nodige jeugdspelers werden vastgelegd en oudgedienden werden teruggehaald, kon OJC Rosmalen ook nog enkele bekende(re) namen presenteren. Zo komt doelman Yorrit Kanters over van JVC Cuijk, topschutter Jaouad Chraou keert terug van Real Lunet en voormalig OJC-jeugdspelers Daan van Tooren en Max Kappen houden het na jaren voor gezien bij (Jong) FC Den Bosch.

In de laatste week van de overschrijvingen werden ook nog Julien Clout (Achilles’29), Serkan Ordu (Cito) en Ilias Zaimi (Achilles Veen) binnengehaald. Zij moeten de jonge groep van de nodige ervaring op niveau voorzien. Eigenlijk zou ook TGG’er Bas van Zeelst terugkeren naar OJC, maar hij zag daar wegens zijn kruisbandblessure vanaf.

Selectie
De volledige selectie luidt als volgt: Guus Habraken, Roel van de Sande, Ritchie van Ooijen, Joeri Theunissen, Kay van den Boogaard, Melvin van Gestel, Marijn van Dinther (JO19-1), Joep Lacquet (JO19-1), Tonni Maric (OJC 2), Niels Mulder (OJC 2), Riky Hisamatsu (OJC 2), Bram Nijhoff (WNC), Joyry van Beers (WNC), Mees Linders (sv TOP), Brian van der Steen (TGG), Mitchell Bastianen (DESK), Kay Huijgens (Real Lunet), Yorrit Kanters (JVC Cuijk), Franck Nzogning (sv TOP), Martijn Bijdevier (Blauw Geel’38), Jaouad Chraou (Real Lunet), Julien Clout (Achilles’29), Serkan Ordu (Cito), Ilias Zaimi (Achilles Veen) en Daan van Tooren en Max Kappen van Jong FC Den Bosch.

Geef een antwoord