Van den Anker: maat niet helemaal missen

AMMERZODEN – Niek van den Anker weet niet genoeg over de nieuwe 4e klasse E, dus vindt hij het nog te vroeg om zich te wagen aan een voorspelling. De aanvoerder denkt dat zijn Jan van Arckel misschien wel eens kan verrassen. Of juist niet. “Het kan, net als vorig jaar, alle kanten op. Pas na een aantal wedstrijden kunnen we een doelstelling formuleren.”

Weinig nieuws is er te melden vanuit Ammerzoden. Of we iets kunnen verwachten van Jan van Arckel, vragen we daarom maar? “Er zijn een aantal onbekende teams bijgekomen. Daar kan ik nog niet van zeggen of ze goed of minder goed zijn”, geeft Van den Anker aan dat hij er moeilijk antwoord op kan geven. “Wilhelmina is er wel uit. Die had ik aankomend jaar wel ergens bovenin verwacht. Maar er zitten nog meer clubs tussen waar we het vorig jaar best lastig tegen hebben gehad. We hebben er genoeg verloren, maar ook gewonnen natuurlijk. Ja, het kan alle kanten op met ons. Net als vorig jaar. Na een aantal wedstrijden kunnen we dus pas weer zeggen wat onze doelstelling wordt.”

Thom de Looijer is vertrokken naar Roda Boys, Jhon van der Krabben naar Hedel en daar krijgen de Jantjes alleen Mahmut Muharemovic voor terug. “Die was halverwege het seizoen gestopt bij DSC en begint weer bij ons”, weet de centrale verdediger. “Of we Thom gaan missen? Als maat zeker. En voetballend natuurlijk ook. Hij is de afgelopen twee seizoenen heel belangrijk geweest voor ons qua doelpunten en assists. Maar helemaal missen, hoeven we hem vast niet. Hij gaat op zaterdag voetballen, dus komt op zondag wel gewoon bij ons kijken, neem ik aan.”

Foto: Frank van Engelen

Geef een reactie