Rob van Dijk: ‘Gewoon weer met eigen jongens’

VINKEL – Ook dit seizoen doen ze het bij EVVC ‘gewoon met eigen jongens’. De Vinkelse tweedeklasser heeft een moeizaam jaar achter de rug, maar als het aan Rob van Dijk ligt, is dat verleden tijd en breekt er snel weer een betere periode aan. “Hopelijk kunnen we weer gewoon bovenin meedraaien, zoals de jaren daarvoor het geval was.”

Met Antwan van Rijn staat er een nieuwe trainer voor de groep, Mitchel Bodelier (naar Emplina) en Frank van den Boogaard (naar Rhode) zijn vertrokken en er komt een nieuwe keeper voor terug. “Verder verandert er niet zo gek veel”, vertelt Van Dijk, die zijn club – net als nagenoeg al zijn teamgenoten – trouw blijft. “We doen het gewoon weer met eigen jongens dit jaar. Ik verwacht niet dat er veel gaat veranderen, al zal de trainer natuurlijk zijn eigen inbreng wel mee willen geven.”

Op het nippertje bleef EVVC er afgelopen jaar in. De nacompetitie redde een betreurenswaardig seizoen. “Die bal wilden er gewoon echt niet in”, geeft de aanvaller aan. “We werkten allemaal hard, deden er alles voor, alleen het lukte gewoon niet. De inzet en alles was honderd procent, hoor. Dat is dan altijd waar aan getwijfeld wordt door iedereen. Maar dat was het probleem niet. In de nacompetitie scoor je weer en win je drie keer.”

Van Dijk hoopt dat er een florissanter seizoen voor de boeg staat. “Niet zoals afgelopen jaar, maar dat we weer gewoon bovenin mee kunnen draaien, zoals de seizoenen daarvoor het geval was. We gaan er vanuit dat dat wel goed moet komen.”

Foto: sportfotobrabant.nl

Geef een antwoord