Acht beste zaalteams klaar voor finaleavond

ROSMALEN – De kwartfinalisten van de GDS 073 Cup maken zich op voor de slotavond van het zaalvoetbaltoernooi dat vorig jaar het wegvallen van Den Bosch 800 opving. Maandagavond strijden ze in een avondvullend programma in sporthal De Hazelaar om de beker die nu nog in handen is van regerend titelhouder TGG.

Zondag bleken de vooraf gedoodverfde poulewinnaars inderdaad een maatje te groot voor hun tegenstanders. Zowel Real Lunet (met zaalvoetballers als Arda Havar en Jeremy de Fretes in de gelederen) als OJC Rosmalen (dat aantrad met een héél jong, maar talentvol team) won alle drie de poulewedstrijden. In hun kielzog volgen ook Nulandia, dat RKKSV en Jan van Arckel overtuigend achter zich liet, en The White Boys hen naar de volgende ronde. De vijfdeklasser uit Waspik eindigden, met Bosschenaren Stephan Netten en Marouane Bouchti in de ploeg, in een sterke poule boven de invallende teams van Rood Wit Velhoven en Zwaluw VFC.

Maandag start de finaleavond, in de tribunezaal van de Rosmalense sporthal, om 19.00 uur met de eerste kwartfinale. Men werkt – middels duels van telkens 25 minuten – naar de finale toe. In de loop van de avond is de toernooiwinnaar dus bekend. Na iedere wedstrijd zal niet Simon Zijlemans, die zich heeft moeten afmelden, maar niemand minder dan Pieter Schrassert Bert een van de hoofdrolspeler voor de camera interviewen. Deze interviews worden zo snel mogelijk na het toernooi online gezet.

Programma:
19.00 CHC – RWB
19.30 Real Lunet – Wilhelmina
20.00 TGG – Nulandia
20.30 OJC Rosmalen – The White Boys
21.00 halve finale 1
21.30 halve finale 2
22.00 finale

Geef een antwoord