‘Hadouir kan zo bij FC Den Bosch spelen’

DEN BOSCH – In de winterstop werd er tijdens het kerstdiner, in de zaalvoetbalkantine en bij de nieuwjaarsrecepties volop gediscussieerd over het Bossche voetbal. Zo ook door Nulandia-trainer Marc van Delft en FC Engelen-aanvoerder Marijn van Rijswijk. Zij spraken op de regionale tv met journalist Henk Mees en presentator Jan-Willem van den Akker.

In het DTV-programma SportTalk vertelden Van Delft en Van Rijswijk natuurlijk over de verrichtingen van hun eigen clubs, maar daarnaast kwamen vele andere onderwerpen ter sprake. Debuterend trainer Anthony Lurling bijvoorbeeld, maar ook het verschil tussen de 3e en de 4e klasse, de teloorgang van clubs als BVV en in wat mindere mate Wilhelmina, de titelaspiraties van CHC, de binding bij de dorpsclubs en het (ontbreken van) gevoel bij de Bossche verenigingen en derby’s.

Bekijk de volledige uitzending hieronder:

Geef een antwoord