Pijnenburg met hattrick naar virtueel podium

DEN BOSCH – Dé doelpuntenkoning van afgelopen weekend was Nick Pijnenburg. De 21-jarige aanvaller van Vlijmense Boys tekende voor een hattrick in het met 4-2 gewonnen duel met TGG. Daarmee was hij niet alleen de enige in de regio die (bij de eerste elftallen) drie keer scoorde, hij klimt er ook nog eens mee naar het virtuele podium der topschutters.

Twaalf heeft Pijnenburg er inmiddels in het netje liggen. Dat is net zoveel als Mounir Hadouir (CHC), Ruben Rodrigues (FC Den Bosch) en Jaouad Chraou, die zondag namens OJC Rosmalen een strafschop benutte. Alleen lijstaanvoerder Martin de Laat, die al een tijdje geblesseerd is en dus niet meer tot scoren komt, en Niels Nagtzaam (die niet in actie kwam met BLC) hebben dit seizoen vaker het doel gevonden.

Opmerkelijk was dat TGG-doelman Coen Burg al voor de tweede keer op het lijstje van doelpuntenmakers werd genoteerd. Verder tekenden verschillende namen als Saïd Ali Hussein (Avanti’31), Daan van Tooren (OJC) en Marciano Bouleij (TGG) afgelopen weekeinde voor hun eerste treffer van het seizoen.

Bekijk onderstaand de top van het regionale topscorersklassement.
Klik verder om op onze Topscorers-pagina de volledige lijst te zien.

Topscorers per 2-3
Martin de Laat Zwaluw VFC 15
Niels Nagtzaam BLC 13
Mounir Hadouir CHC 12
Ruben Rodrigues FC Den Bosch 12
Jaouad Chraou OJC Rosmalen 12 + 1
Nick Pijnenburg Vlijmense Boys 12 + 3

Kijk op onze speciale Topscorers-pagina voor een compleet overzicht van álle doelpuntenmakers van de clubs binnen de regio die wij volgen in seizoen 2019-2020.

Foto: Edwin Beekmans

Geef een antwoord