Wesley Meeuwsen definitief naar CHC

DEN BOSCH – Wanneer we de draad weer mogen oppakken, maakt Wesley Meeuwsen officieel deel uit van de selectie van CHC. Een tijdje geleden werd hem dat nog verboden door de KNVB, maar in het nieuwe seizoen sluit Meeuwsen alsnog aan bij de groep van trainer Fatah Hadouir. Dat zijn club en speler deze week definitief overeengekomen.

Het verhaal rondom Meeuwsen is bekend. Hij stopte in de winterstop (na een tegenvallend halfjaar) bij SteDoCo, dacht het seizoen af te kunnen maken in de voorhoede van CHC, maar daar werd een stokje voor gestoken door de bond. In de tussentijd informeerden een aantal clubs naar zijn toekomstplannen, maar een van de beste spitsen van de regio heeft toch besloten bij de Concordia Hertogstad Combinatie te gaan spelen.

“Ik heb een tijdje meegetraind en had het toen goed naar mijn zin”, vertelt hij aan 073voetbal. “CHC heeft veel kwaliteit en het is prettig voetballen met de drie gebroeders Hadouir. Daarbuiten lopen er ook andere spelers rond met veel inzet en kwaliteit. Hopelijk kunnen we op een wonder rekenen en doorgaan naar de 2e klasse.”

Laatste kunstje
Het wordt het laatste kunstje van Meeuwsen, zo durft hij wel te stellen. “Ik ben al op leeftijd en vind het wel mooi geweest. Nog een jaartje, héél misschien twee, dan is het klaar. Ik heb een mooie carrière gehad, met mijn succesjaren bij De Treffers en een mooie periode bij OJC, met als hoogtepunt het kampioenschap in de hoofdklasse. En drie fijne seizoenen bij JVC Cuijk. Ik hoop met mijn ervaring en scorend vermogen een meerwaarde te kunnen zijn voor deze gretige, jonge ploeg. Ik heb vertrouwen in een goed draaiend seizoen.”

Geef een reactie